8 Kasım 2021 Pazartesi

EGD Başkanı Celal Toprak ÇGC’yi Ziyaret Etti-Yılmaz Parlar



PARLAR MEDYA: Haziran 2012 Otomotiv sektörünün en büyük şovu başlıyor  Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörü Lin Photo, free website template, XHTML CSS layout
 
info@parlarmedya.com

 Özgür medya gücünü yerel basından alır 

Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, demokrasi için özgür medyanın olmazsa olmaz olduğunu, özgür medyanın temelini de ancak güçlü yerel basının oluşturabileceğini söyledi. 


Ekonomi gazetecilerinin Türkiye’deki en büyük sivil toplum kuruluşu Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin Başkanı Celal Toprak, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesislerini ziyaret etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve ÇGC Başkan Yardımcısı ve EGD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uluğtürkan’ın ağırladığı EGD Başkanı Toprak, ÇGC’nin Anadolu’nun en güçlü meslek kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “Gerçekten size yakışan bir sosyal tesis olmuş. Adana’ya gelen her misafirinizi gururla ağırlayabileceğiniz bu tesislerin kente kazandırılmasına katkı sağlayan herkesi yürekten kutluyorum. Mesleğimizde iş birliğini, gelişmeyi hızlandıracak yapılara hepimizin destek vermesi gerekiyor. Güçlü meslek kuruluşları güçlü medya için, bağımsız ve güçlü medya da demokrasi için olmazsa olmaz. Meslek kuruluşlarımız birbirine destek vererek daha demokratik bir ülke için çalışacak” diye konuştu. 

Hizmetlerimiz Hem Adana Hem Üyelerimiz İçin

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de medya sektöründe yaşanan sıkıntıların çözümünde Cumhurbaşkanlığına rapor sunulmasından yereldeki medya kuruluşlarının sorunlarının gündeme getirilmesine varıncaya kadar birçok alanda çalıştıklarını belirterek, “Asli görevlerimizi yaparken üyelerimizin daha ferah daha işlevsel bir mekânda bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla bu sosyal tesisleri kente kazandırdık. Misafirlerimizi Tarihi Taşköprü, Sabancı Merkez Cami, Seyhan Nehri manzarasıyla ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

yilmazparlar@yahoo.com


26 Ekim 2021 Salı

GTD ÜYESİ HACI HASAN OĞULLARI’NDAN YENİ ŞUBE-YILMAZ PARLAR



PARLAR MEDYA: Haziran 2012 Otomotiv sektörünün en büyük şovu başlıyor  Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörü Lin Photo, free website template, XHTML CSS layout
 
info@parlarmedya.com

  GTD ÜYESİ HACI HASAN OĞULLARI’NDAN YENİ ŞUBE

Gıda sektörüne 1970 yılında Hacı Zeki Aktaş önderliğinde adım atan Hacı Hasan Oğulları, 51 yıllık süreçte donanımlı üretim tesisi ve 9 şubesiyle birlikte 200 kişiye istihdam sağlıyor. Yarım asırlık süreçte 5 kıtada 21 ülkeye ihracat yapan bir marka haline gelen Hacı Hasan Oğulları, yalnız tatlıda değil, farklı ürünlerde de iddiasını ortaya koymaya devam ediyor. 


51 yıllık firma, alışılagelmiş konseptlerinin dışına çıkarak; Bursa’nın Yıldırım İlçesi’ne bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde depolama alanı ile birlikte toplamda bin metrekare alana sahip, aynı anda yaklaşık 200 kişinin hizmet alabileceği yeni bir şubeyi hizmete açtı. 

Antep baklavasından, kadayıf çeşitlerine, su böreğinden unlu mamullere kadar geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini buluşturan Hacı Hasan Oğulları, dokuzuncu şubenin kapılarını görkemli bir organizasyonla açtı. Hacı Hasan Oğulları’nın menüsünde yaprak döner, lahmacun, pide ve çorba çeşitleri ile serpme kahvaltının da bulunduğu yeni şubesinin açılışına, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Atilla Ödünç ve Ahmet Kılıç ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gastronomi Turizm Derneği Başkanı Gürkan Boztepe ve çok sayıda davetli katıldı.



Açılış kurdelesi kesilmeden önce şube içerisindeki baklava çeşitlerini misafirlerine tek tek tanıtan Hacı Hasan Oğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, düğünlerde artık pasta kesimine ve ikramına son vereceklerini dile getirdi. Aktaş, "7 katlı baklavalarımız var.



 Düğünlerde pasta yerine baklava ikram edilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Hem görüntüsü hem de lezzetiyle gelen misafirlerin damağına daha güzel hitap edecektir" şeklinde konuştu.




YENİ ŞUBEYE REKORLU AÇILIŞ

Açılışa özel yapılan 1,7 metre uzunluğundaki 150 kişilik havuç dilimi baklava da görenleri şaşkına çevirdi. Havuç dilimi baklavanın 15 kilodan hazırlandığını belirten Aktaş, "100 gramdan hesaplarsak bu 1 dilim baklava 150 kişiye anca yeter. Bu baklavanın boyu, tamı tamına 1 metre 70 santimetredir. 




Türkiye'de ilk, Bursa'da tekdir. Gastronomi Turizm Derneği üyeleri olarak, bizim Türkiye'de olmazsa olmazımız gastronomidir. Bizler için tanıtım çok önemlidir. Bizde elimizden geldiğince bu tanıtıma destek olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.



Açılışta konuşan protokol üyeleri de yeni şubenin özellikle Bursa ekonomisine sağlayacağı katma değere vurgu yaparak, Bursa’nın adını gastronomi alanında duyurmak için çeşitli çalışmalar yapan Aktaş’a teşekkür etti. 

yilmazparlar@yahoo.com


Et sektöründe tedarik zinciri ıslah edilmeli-yılmaz parlar

PARLAR MEDYA: Haziran 2012 Otomotiv sektörünün en büyük şovu başlıyor ...